Sales Coordinator – Mölnlycke, Sverige

Är du ute efter ett utmanande och självständigt jobb där du kan utnyttja hela din potential?
Då kanske vi har det rätta jobbet för dig.

Befattning
Vårt MacArtney-kontor i Mölnlycke söker en till försäljningskoordinator.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta självständigt och stödja våra kunder hela vägen från beställning till leverans och installation av våra produkter. Ditt huvudansvar är att vara länken mellan vår befintliga kundbas i Sverige och försäljningskontoret främst i Danmark men även internationellt världen över. Försäljningen handlar till största del om att sälja våra produkter som uteslutande är för marint marina bruk, du kan besöka vår hemsida för att fördjupa dig om våra produkter. Som säljkoordinator ansvarar du för att dina uppgifter utförs i rätt tid och med hög kvalitet.

Primära arbetsuppgifter

 • Dialog med och support till kunder.
 • Koordinering och uppföljning på order och försäljning.
 • Försäljningsuppföljning med kunden.
 • Samordna med produkt/leverans/logistik kring teknisk lösning och leverans.
 • Administrativa och logistiska uppgifter
 • Samordna med rätt dokument och transporter ut och in ifrån eget lager.

Din profil
Din utbildning är kommersiellt inriktad med flera års erfarenhet av kvalificerat arbete i en säljorganisation. Om du inte har erfarenhet inom försäljning av teknikprodukter/lösningar så är det viktigt att du har ett stort intresse för teknik.

Alternativt har du en teknisk utbildning men längtar efter en karriär inom försäljning. Oavsett vilket så bör du vara intresserad av att få en grundlig träning i vårt produktutbud och de teknologier vi använder oss av:

 • Självgående med förmåga att arbeta självständigt.
 • Förmåga att kommunicera och förhandla på alla nivåer.
 • Förstå, anta, stödja och främja en företagskultur med kundfokus, integritet, lagarbete, teknisk excellens och uthållighet.
 • Kunna presentera sig själv och företaget.
 • Excellent kommunikativ förmåga på både svenska och engelska.

Din bakgrund
Du är strukturerad, arbetar självständigt och tar ansvar för att fullfölja saker och ting. Du klarar att hålla flera bollar i luften samtidigt utan att tappa överblicken.
Du förstår vikten av att ge bra service och sätter en ära i att hålla hög kvalitet på arbetet.
Du arbetar detaljerat och oberoende, alltid lösningsorienterat och tycker om att samarbeta för att nå
den bästa kundservicen.

Du har minst 2–4 års praktisk erfarenhet från en liknande position, gärna i ett internationellt företag

Dina goda kommunikativa kunskaper gör att du snabbt etablerar goda relationer med kund och kollegor.
Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och du är en erfaren användare av Microsoft Office-paketet. Fördel om du har kunskap i Navision.

Vad vi erbjuder
En utmanande position i en global koncern som kommersiellt och tekniskt är marknadsledande i en spännande nischindustri. Vi har en hög kundnöjdhet vilket delvis beror på högteknisk kvalitet men även
för att dina kollegor har ett intresse av att alltid göra sitt bästa.
Komplexiteten i vår affär gör att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill arbeta heltid på vårt kontor i Mölnlycke utanför Göteborg. Om du har några frågor så tveka inte att mejla Emil Andersson ean@macartney.com Idag är vi 2 anställda så du blir nummer 3.

Tjänsten är 100% ink. 6 mån provanställning.

Ansökningar tas emot löpande vilket bland annat innebär att tjänsten är tillgänglig ända tills kandidat är utsedd.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Om MacArtney
MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt søværn i hele verden.

MacArtney er en privat-ejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 21 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.