Lead Electrical Engineer - MacArtney A/S Offshore Wind Solutions, Bur

Automation Electrical Engineering

På vegne af vores kunde, MacArtney A/S Offshore Wind Solutions, varetager Career | a JKS Company opgaven med at finde dig, som forstår sig på elektrisk konstruktion og hardware design! Du bliver en del af en ekspansiv international virksomhed hvor du er med til at præge fremtidens resultater – er det dig!

Du bliver en del af en virksomhed hvor arbejdsmiljøet er præget af passion og højt tekniske specialister samt en afdeling af 9 velfunderet tekniske kolleger. Mulighederne er mange og du følger bl.a. produktet fra salg til leverance. Du er med til at levere produkter og løsninger på et højt niveau til kunder verden over. 


Ansvarsområder

Du få ansvaret for hardware design af både større og mindre automationsanlæg. Du er med til at sikre, at projektet kan realiseres med hensyn til elektriske løsninger, overholdelse af specifikationer, idriftsættelse og FAT af udstyret.

Derudover:

 • Udarbejdelse af el-dokumentation i PC Schematic mm.
 • Vedligeholdelse af vores elektriske databaser i PC Schematic samt vores indkøbssystem Navision
 • Deltage i kick-off møder og sikre korrekt designbase fra salgsafdelingen
 • Sikre anvendelsen af gældende standarder
 • Holde dig ajour med tendenser og gældende standarder inden for de enkelte områder
 • Specifikation af kontrolelementer på udstyrets hardware/software, teknisk beskrivelse, risikovurdering og CE-mærkning
 • Sparring og vidensdeling med kollegaer


Din profil

Du er faglig og teknisk dygtig. Du evner at skabe gode relationer for at få dit Team bedst muligt i mål. Du har et godt overblik og en god fornemmelse for at prioritere og hjælpe. Desuden er du ansvarsfuld og trives med at arbejde selvstændigt. Du er proaktiv, vedholdende og har gennemslagskraft. Du har en positiv tilgang til samarbejdet med kunder og kolleger – og smitter med godt humør.


Kvalifikationer

 • Min. 3 års brancherelateret erfaring, gerne med frekvensomformer og større automationsanlæg
 • Uddannet el-ingeniør, installatør, elektriker eller maskinmester med en relevant efteruddannelse i el-konstruktion
 • Erfaring med PC Schematic
 • Erfaring med udarbejdelse af el-dokumentation, funktionsbeskrivelser og brugermanualer mm.
 • Erfaring med idriftsættelse og FAT af automationsanlæg vil være en fordel
 • Besidder en stor ”værktøjskasse” inden for generel elektrisk design
 • Behersker dansk og engelsk på teknisk niveau

Virksomheden tilbyder

Et job i en international virksomhed, der har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, og de giver dig plads til at du også kan udvikle dig med opgaverne og ansvaret. Sammen skaber i fremtidens elektriske konstruktioner.


Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV via dette link


Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen er du mere end velkommen til at kontakte afdelingschef, Jeanette Møller Demuth, på tlf. 3085 1293. Vi indkalder løbende til samtaler og hører gerne fra dig uanset hvornår du kan starte i stillingen.


Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978, med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN), Singapore (SG) samt MacArtney Hydraulics A/S i Klinkby. Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support

{{person.name}}
{{person.title}}

{{buildMail(person)}}

{{person.phone}}

Offshore Wind Solutions