Business Development Manager

Trives du i en central rolle med fokus på strategi, markedsafdækning og kunderelationer? Og kan du lide at sætte dit fingeraftryk på projekter allerede i opstartsfasen?

Vi oplever en stigende efterspørgsel fra globale kunder, som værdsætter, at vi har en komplet værdikæde. Dvs. vi udvikler, sælger, producerer, installerer og servicerer maskiner og materialehåndteringsudstyr. For at imødekomme efterspørgslen og styrke vores markedsposition inden for offshore-industrien, har vi for nylig etableret MacArtney Offshore Wind Solutions som en selvstændig og fokuseret forretningsenhed.

Som en del af MacArtney Offshore Wind Solutions teamet, bliver en af dine væsentlige opgaver at afdække markedets og vores Key accounts' behov i fremtiden. I tæt samspil med vores salgsdirektør, skal du udvikle vores strategiske road map. Derudover er du garant for, at kunderne får kompetent og professionel rådgivning.

På den måde får du en helt central rolle i vores nye organisation.

STILLINGEN
Din erfaring og dine kompetencer kvalificerer dig til at indgå i dialoger med vores Key Accounts omkring komplekse kundetilpassede projekter, primært indenfor offshore wind og renewables. Din faglige indsigt, markedsforståelse og vindende personlighed - kombineret med din evne til at sige nej tak – er med til at opbygge tillid hos vores kunder. Gennem dine dialoger indsamler du viden, som du omsætter til tendenser og klare udviklingsretninger, som vores back office kan bruge til at navigere efter i forhold til vores forretningsstrategi.

Du er primært involveret i de tidlige faser af den kommercielle proces. Udover dine kollegaer i salg, bliver de produktansvarlige dine vigtigste samarbejdspartnere internt. I tilbudsfasen er det dit ansvar at udarbejde et slagkraftigt tilbud. Her bruger du din erfaring og viden til at udfordre leveranceorganisationen (engineering, automation, procurement & production) med hensyn til udviklingen af både løsningen og tidsplanen. Når tilbuddet er vundet, afgiver du ansvaret og bliver en ressource, som vores leveranceansvarlige kan inddrage efter behov.

Du bliver en central figur i at videreudvikle et segment, der allerede leverer værktøjer og udstyr til branchens største aktører. Dermed er der skabt et solidt fundament at bygge videre på for at sikre fælles succes.

ANSVARSOMRÅDE
Din vigtigste opgave er at sikre høj kundetilfredshed, da dette skaber muligheder for både mersalg og nysalg i fremtiden. For at opnå dette kræver det, at kundens kort- og langsigtede behov tydeligt afdækkes, således at kunden får tillid til både dig og os.

 

Dit arbejdsområde inkluderer desuden følgende opgaver

 • Løbende dialog med relevante stakeholders hos vores key accounts vedrørende deres porteføljer, udviklingsplaner og udfordringer i deres slutprojekter, hvor en løsning fra MacArtney kan optimere tid, ressourcer og/eller sikkerhed for slutkunden
 • Opbygning af relationer og sikring af, at MacArtney er foretrukken partner inden udarbejdelsen af udbudsmaterialer
 • Gennemgang og udvælgelse af relevante kundeudbud
 • I samarbejde med vores tekniske leveranceorganisation udvikler du koncepter, projektplaner og udarbejder det endelige tilbud
 • Deltagelse i forhandlinger med kunden
 • Overdragelse af ansvar til leveranceorganisationen
 • Bidrage til mersalg til kunden
 • Udvikle og/eller fordybe relationer til stakeholders i kundens organisation

 

DIN PROFIL
Du er resultatorienteret og har et stærkt kommercielt drive. Du trives godt i en ekstrovert rolle og er dygtig til at lytte og afdække kundens behov. Det er naturligt for dig at tage styringen, når det er påkrævet. I kombination med dine tekniske og kommercielle færdigheder betyder det, at du fremstår tillidsvækkende og med stor personlig gennemslagskraft.

Du motiveres af stillingsopslaget, fordi det giver dig mulighed for at påtage dig et stort selvstændigt ansvar, hvor du kan anvende alle dine kompetencer. Det faktum, at vi befinder os i en entreprenant fase, gør dig kun endnu mere interesseret, fordi du ved, at der opstår muligheder i ambitiøse virksomheder, der er i positiv udvikling.

Din strukturerede arbejdsform sikrer, at du kan håndtere mange detaljer i en travl og til tider hektisk hverdag. Du anvender naturligt it-værktøjer i dit daglige arbejde, og du taler og skriver engelsk på et professionelt niveau.


Din baggrund

 • Minimum 5 års erfaring fra en rolle som projektleder med kommercielt ansvar, Key Account Manager eller lignende i en projektorienteret virksomhed
 • Sandsynligvis en kvalificerende teknisk uddannelse. Alternativt minimum 8 års erfaring og "proven track record" fra en tilsvarende jobrolle
 • Du har erfaring fra wind-/renewables-industrien


VI TILBYDER
Et spændende job i en international virksomhed, der er i god vækst og har store ambitioner - og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Et job hvor du vil have stor indflydelse på at skabe rammerne. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, fra koncept til installation, hvor der er plads til, at også du kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed, ansvar og personlig udvikling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Direktør, René Spindler på +45 4034 5408.

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet er på MacArtney A/S - Offshore Wind Solutions kontor i Bur 10 km vest for Holstebro. Kontoret er beliggende i køreafstand fra Thyborøn, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Ikast/Herning, Skive, Struer og Hurup.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

 

Om MacArtney
MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privat-ejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN), Singapore (SG) samt MacArtney Hydraulics A/S i Klinkby. Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.