Vacancies

MacArtney Danmark søger: Værkfører

MacArtney A/S (Manufacturing), tidligere ASME A/S, har travlt og søger derfor en flittig, omhyggelig og troværdig værkfører, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Groups position inden for nøglefærdige løsninger til kunder inden for vind, offshore og den maritime sektor.

Read More

MacArtney Danmark søger: Værkstedsteknikere til kabelproduktion

MacArtney har travlt og søger derfor selvstændige og kvalitetsbevidste medarbejdere, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Gruppens position inden for nøglefærdige løsninger til kunder.

Read More

MacArtney Danmark søger: Salgsingeniør/System Sales Manager

Trives du med at løse mangeartede tekniske udfordringer? Har du erfaring med teknisk salgssupport, og kan du sikre høj kundetilfredshed? Så er MacArtney og dette job måske den rigtige udfordring for dig.

Read More

MacArtney Danmark søger: Projektleder

MacArtney Gruppen har travlt og søger derfor en selvstændig og kvalitetsbevidst medarbejder, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Gruppens position inden for nøglefærdige løsninger til kunder inden for vind, offshore og den maritime sektor.

Read More

MacArtney UK Ltd seeks: System Sales Manager - Connectivity

MacArtney UK Ltd offers a challenging position in the largest operations in the MacArtney Group, we seek individuals who understand what selling involves and who are not afraid to learn.

Read More