Vacancies

MacArtney Danmark søger: Værkstedstekniker til kabelproduktion

MacArtney har travlt og søger derfor en selvstændig og kvalitetsbevidst medarbejder, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Gruppens position inden for nøglefærdige løsninger til kunder.

Read More

MacArtney Danmark søger: Sales & Service Engineer

Trives du med at servicere kunder, der har købt teknisk komplekse produkter og ønsker at optimere disse gennem vedligehold og service, så vi kan sikre en fortsat høj kundetilfredshed? Så er MacArtney, og dette job, måske den rigtige udfordring for dig.

Read More

MacArtney Danmark søger: Værkstedstekniker til Fiberkabelproduktion

MacArtney har travlt og søger derfor selvstændige og kvalitetsbevidste medarbejdere, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Gruppens position inden for nøglefærdige løsninger til kunder.

Read More

MacArtney Danmark søger: 2 elektrikere / tavlemontører

MacArtney har travlt og søger derfor to selvstændige og kvalitetsbevidste medarbejdere, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Groups position inden for nøglefærdige løsninger til vores kunder.

Read More

MacArtney Danmark søger: Elektronikmedarbejder

MacArtney har travlt og søger derfor en selvstændig og kvalitetsbevidst medarbejder, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Groups position inden for nøglefærdige løsninger til kunder.

Read More

MacArtney Denmark seeks: System Sales Manager

MacArtney A/S is constantly evolving in a number of our market segments and we are currently looking for a new, committed employee with a good technical and/or research background.

Read More

MacArtney Danmark søger: Software Engineer til Automation teamet

MacArtney A/S ønsker at styrke Automation Teamet, og vi søger derfor en erfaren Software Engineer med PLC erfaring på højt niveau.

Read More

MacArtney Danmark søger: Hardware designer til Automation teamet

MacArtney A/S ønsker at styrke Automation Teamet, og vi søger derfor en erfaren hardware designer med solid PCSchematic erfaring.

Read More

MacArtney Danmark søger: Svejser

MacArtney Hydraulics har travlt og søger derfor en selvstændig og kvalitetsbevidst medarbejder, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Groups position inden for nøglefærdige løsninger til kunder indenfor vind, offshore og den maritime sektor.

Read More

MacArtney Danmark søger: Industritekniker

MacArtney Hydraulics har forrygende travlt. Vi har derfor brug for en industritekniker.

Read More