Tavlebygger, Elektriker eller Elektronikfagtekniker, Esbjerg, Danmark

Elektronikfagtekniker, værkstedstekniker eller elektriker til high end subsea specialudstyr for MacArtney i Esbjerg

Kan du lide spændende udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger? Så har du her alletiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold og sikkert stifte bekendtskab med en helt ny verden!

MacArtney har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for offshore, ocean science, militæret samt vedvarende energi, hvilket betyder, at hver dag byder på nye, spændende udfordringer.


Stillingen
I Elektronikværkstedet produceres der elektronikprodukter med høj kompleksitet, som fx multiplexere der fungerer som link for dataudveksling mellem havbund og overflade.

Der er tale om et nicheområde med meget høje kvalitetskrav, og derfor vil der være grundig og struktureret sidemandsoplæring i jobbet. Du vil samtidig have god mulighed for sparring med de 10 andre dygtige specialister i teamet. De primære opgaver vil være opbygning af systemer, samt test af egenproduktion af print.


Ansvarsområde
Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for, at kvaliteten af MacArtneys produkter er top of class, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden.


Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver
:

  • elektrisk og mekanisk samling af undervandsmultiplexer-systemer, ofte enkeltstyks-arbejde og kundetilpassede løsninger
  • reparationer og fejlfinding på undervandsmultiplexer-systemer
  • udførelse af kvalitetskontrol ved gennemførelse af bl.a. tryktest op til 700 bar samt elektriske tests af producerede produkter
  • lodning af MacArtney-designede print
  • montage og opbygning af kabelløsninger - herunder lodning af kabler og stik
  • ad hoc-opgaver i værkstedet.


Din profil
Du har et godt humør og er arbejdsom. Du er ansvarsfuld, struktureret og er kvalitetsbevidst, samtidig med at du er fleksibel og trives i en dynamisk hverdag.

Har du gejsten og nysgerrigheden til at lære mere om denne spændende verden, så skal teamet bag dig, nok klæde dig på, til at du kan lykkedes med dine projekter og udvikle dig i jobbet.


Din baggrund

  • Uddannet elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker, tavlebygger, elektriker, automatikmekaniker eller anden relevant uddannelse.
  • Interesse eller flair for elektronik og mekanik.
  • Relevant erfaring fra lignende stilling.
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.


MacArtney tilbyder
Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor teamet sørger for grundig oplæring i rollen. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.


Ansøgning
Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.


Lad os starte dialogen
Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du opfordres til at kontakte seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.


Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 20 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Loading contact info...