MacArtney Danmark søger: Welding Engineer/Coordinator

MacArtney_Manufacturing_WEB.jpg

Er du klar på faglige udfordringer og muligheden for at arbejde med produkter og løsninger på et højt teknisk niveau? Er du vild med teknik og trives du i et godt arbejdsmiljø med højt engagement og dedikerede kollegaer? Hvis ja, så er dette job måske det helt rette match for dig!


STILLINGEN
Vi søger en dygtig Welding Engineer/Coordinator til et job i en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af et velfungerende team af 5 kompetente og dedikerede kolleger. Du brænder for dit felt og har en positiv og proaktiv tilgang til dine opgaver. Vi har en travl og uformel organisation, som er præget af, at vi leverer produkter og løsninger på et højt teknisk niveau.

ANSVARSOMRÅDE
Overordnet set skal du sikre at vore leverandører lever op til relevante standarder og kravspecifikationer. Du skal yde svejseteknisk sparring i salgsfaser. Derudover vil du være ansvarlig for udførsel af kvalitetskontrol af alle ståldele.

Ansvarsområdet inkluderer også følgende opgaver:

 • Ansvarlig for alle vore svejseopgaver som omfatter godkendelse af WPS og WPQR mm., som kommer fra vores underleverandører.
 • Deltagelse i specificering af materialekrav i design fasen, komme med forslag til stål grades mm.
 • Bidrage til optimering af tekniske løsninger i forbindelse med stålkonstruktioner og leverancer for dermed at nedbringe omkostninger
 • Sikre korrekt forståelse af leveringsomfang og kontraktmæssige krav i projekterne/opgaverne
 • Svejseteknisk rådgivning/sparring mht. løsninger eller ændringer til engineering- og indkøbsafdelingen
 • Deltagelse i interne samt eksterne (leverandør) audits
 • Kontrol og håndtering af svejsedokumentation
 • Udførsel af NDT og ved behov rekvirere samt assistere NDT-personale

 

DIN PROFIL
Du har en god sans for humor, og har en naturlig gennemslagskraft. Du er god til at skabe personlige relationer og du har en positiv tilgang til samarbejdet med kolleger, kunder og leverandører. Du arbejder målrettet og engagerer dig i opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er ansvarsfuld, struktureret og kvalitetsbevidst. Du er desuden mødestabil, fleksibel og trives i en travl hverdag.


Din baggrund;

 • Svejse ingeniør / Svejsetekniker IWT – International Welding Technologist
 • Min. 5 års erfaring fra en lignende stilling, både praktisk og teoretisk
 • Erfaring som ERP bruger vil være en fordel; Navision/Business Central
 • Løsningsorienteret mindset
 • Gode samarbejdsevner
 • Gode kommunikationsevner, både intern og ekstern
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

Du skal forvente ca. 20/25 rejsedage som året.

VI TILBYDER
Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor vi sørger for god introduktion til MacArtney A/S (Handling Equipment). Vi arbejder på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkomment til at kontakte:

Head of Mechanical Engineering & Projects, Henrik Søberg Vejrup på hsv@macartney.com eller på telefon +45 6155 6161.
Production Manager, Bent Christensen på bch@macartney.com eller på telefon +45 2580 9404
HR Partner, Doris Bundgaard på dbn@macartney.com eller på telefon +45 7613 2065

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet er MacArtney A/S (Handling Solutions) i Bur, ved Vemb (foretrækkes). Alternativt på vores kontor i Hjerting ved Esbjerg.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på: hr@macartney.com.


Om MacArtney

MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime, civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privat-ejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Santiago de Chile (CL), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.