MacArtney Danmark søger: Værkstedstekniker til kabelproduktion

Vi er i rivende udvikling hos MacArtney, og søger derfor en ny kollega til Esbjergs flotteste værksted.

Der er tale om et spændende og selvstændigt job, i en uformel organisation med højt til loftet. Afdelingen er, ligesom resten af organisationen, innovativ og man er som medarbejder en vigtig brik, i den udvikling virksomheden er i.

I kabelproduktionen arbejdes der med højteknologiske systemer/løsninger som bl.a. inkluderer 3D printning og lasergravering. Vi har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for vedvarende energi og offshore, hvorfor hver dag byder på nye spændende udfordringer.

Vi leder efter en kollega med bred teknisk baggrund, der kan være med til fortsat at sikre den høje kvalitet og tilfredshed i levering af tekniske servicesupport-løsninger.


Jobtitel

  • Værkstedstekniker / Workshop Technician

Arbejdsopgaver:

  • Produktion af kabler til offshore- og andre undervandsprodukter
  • Fiberoptiske kabler og stik
  • Blyfri lodning
  • PUR støbning
  • Diverse ad-hoc opgaver i en alsidig og travl afdeling

Kvalifikationer:

  • Gerne en elektrisk eller mekanisk baggrund, ikke et krav men en fordel
  • Forståelse for og flair for finmekanik
  • Beherskelse af engelsk skriftligt som mundtligt 

Vi sørger for god oplæring i arbejdsopgaver og produkter.

Vi lægger vægt på, at du som person er handlekraftig, serviceminded og kan lide dialogen og samarbejdet med kollegerne. Vi forventer, at du har et godt overblik, arbejder omhyggeligt og struktureret og kan prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Herudover er du vant til at arbejde selvstændigt og i stand til at tage initiativ.

Virksomheden tilbyder:
Du vil blive en del af en afdeling med kompetente og engagerede kollegaer i en ledende og velkonsolideret international virksomhed i vækst. Du kan se frem til kontinuerlig kompetenceudvikling, et godt arbejdsmiljø og gode ansættelsesvilkår.

Arbejdsstedet er MacArtney A/S i Hjerting ved Esbjerg. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat snarest muligt. Arbejdstiden er 36 timer pr. uge.

Ansøgning sendes til hr@macartney.com.

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

For yderligere information venligst kontakt Marianne Furbo, Vice-President Business Service, tlf. 76132000, mf@macartney.com.