MacArtney Danmark søger: Værkstedstekniker med fokus på støbearbejde

IMG_8879_web.jpg
Topbanner_workshop.jpg
DK-2011-4.jpg
Topbanner_workshop_cable_closeup.jpg
IMG_8879_web.jpg Topbanner_workshop.jpg DK-2011-4.jpg Topbanner_workshop_cable_closeup.jpg

Er du klar på faglige udfordringer og muligheden for at arbejde med produkter og løsninger på et højt teknisk niveau? Vil du være med til at arbejde inden for et af vores nyeste forretningsområder? Har du lyst til at arbejde på et af Esbjergs flotteste værksteder, og trives du i et godt arbejdsmiljø med højt engagement? Hvis ja, så er dette job måske det helt rette match for dig!


STILLINGEN
I værkstedet arbejdes der med specialiserede kabel-systemer. Vi har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for offshore, ocean science, defence samt vedvarende energi, hvorfor hver dag byder på nye spændende udfordringer. 

Du bliver en del af et velfungerende produktionsteam af 20 kompetente og dedikerede kolleger. Du brænder for levere et kvalitetsprodukt og har en positiv og proaktiv tilgang til dine opgaver. Vi har en travl og uformel organisation, som er præget af, at vi leverer produkter og løsninger på et højt teknisk niveau.

ANSVARSOMRÅDE
Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for, at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden og at kvaliteten af vores produkter er i top.

Ansvarsområdet inkluderer desuden følgende opgaver:

Primære opgaver

  • Gennemføre produktionen af gummistøbte kabelløsninger, samt efterfølgende elektrisk test og hydrostatisk tryktest
  • Medansvarlig for udvikling af vores gummistøbnings værksted

Sekundære opgaver

  • Fremstille kabler og stik til offshore sektoren, samt andre undervandsprodukter
  • Udføre montage og opbygning af kabelsystemer – herunder lodning af kabler
  • Deltage i produktionen af vandtætte støbninger til kabler og stik ved brug af Polyurethan - PUR
  • Ad-hoc opgaver i værkstedet


DIN PROFIL
Du er en rolig, grundig og arbejdsom person, der er god til at skabe personlige relationer og har en positiv tilgang til samarbejdet med kunder og kolleger. Du arbejder målrettet og engagerer dig i opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er ansvarsfuld, har ordenssans og er kvalitetsbevidst. Du er desuden mødestabil, fleksibel og trives i en travl hverdag.


DIN BAGGRUND

  • Min. 3 års erhvervserfaring
  • Forståelse og flair for mekanik
  • Du har evt. en uddannelse indenfor mekanik eller som plastmager
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

 

VI TILBYDER
Et spændende job i en international virksomhed, der har store ambitioner, og som har midlerne og viljen til at gøre medarbejdernes ambitioner til virkelighed. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkomment til at kontakte:

Production Manager, Henrik Løwe på hml@macartney.com eller på telefon +45 7613 2431

HR Partner, Doris Bundgaard på dbn@macartney.com eller på telefon +45 7613 2065


Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet er på MacArtney A/S hovedkontor i Hjerting, Esbjerg.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.


Venligst send din ansøgning til hr@macartney.com. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Om MacArtney
MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime, civil engineering samt defence på verdensplan.

MacArtney er en privat-ejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Santiago de Chile (CL), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.