MacArtney Danmark søger: Værkstedstekniker med fokus på mekanik

Topbanner_workshop_cable.jpg
MacArtney_big.jpg
Topbanner_workshop_cable.jpg MacArtney_big.jpg

Kan du lide nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger, så har du her alle tiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

MacArtney er en af verdens førende leverandører af innovativ state-of-the-art undervandsteknologi og har mere end 40 års erfaring inden for området.

Vi kombinerer innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder og søger en tekniker til mekaniske opgaver og vedligehold af anlæg. Vi søger en, der enten allerede er specialist på området eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist. 


STILLINGEN
Stillingen som værkstedstekniker består i store træk af vedligehold af vores maskinpark i Hjerting, komplekse spoleopgaver, samt udførelse af mekaniske løsninger til vores kunder. Vi har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for offshore, ocean science, defence, samt vedvarende energi, hvilket betyder at hver dag byder på nye spændende udfordringer.

Du bliver en del af et velfungerende team af 20 kompetente og dedikerede kolleger. Du brænder for det gode håndværk og har en positiv og proaktiv tilgang til dine opgaver. Vi har en travl og uformel organisation, som er præget af, at vi leverer produkter og løsninger på et højt teknisk niveau.

ANSVARSOMRÅDE
Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for at kvaliteten af vores produkter er meget høj, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden.

 Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver:

 • Forestå vedligehold af vores støbemaskine, tryktanke og vores maskiner der indgår i produktionen
 • Opbygning og servicering af ROTV’er (Remote Operated Towed Vehicle)
 • Fremstilling af kabler og stik til offshore sektoren, samt andre undervandsprodukter
 • Deltagelse i spoling og terminering af spil
 • Udførelse af kvalitetskontrol ved gennemførsel af bl.a. tryktest op til 1400 bar samt elektriske tests
 • Montage og opbygning af kabelløsninger – herunder lodning af kabler og stik
 • Deltagelse i produktionen af vandtætte støbninger til kabler og stik ved brug af Polyurethan (PUR)
 • Ad-hoc opgaver i værkstedet

DIN PROFIL
Du har et godt humør og er arbejdsom. Derudover er du god til at skabe personlige relationer og fungerer godt i samarbejdet med andre. Du arbejder målrettet og engagerer dig i opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er ansvarsfuld, struktureret og er kvalitetsbevidst. Du er desuden fleksibel og trives i en travl hverdag.

Din baggrund

 • Uddannet mekaniker eller anden relevant uddannelse
 • Forståelse og flair for mekanik og fejlsøgning
 • Min. 3 års relevant erfaring fra lignende stilling
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale


VI TILBYDER
Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor vort team sørger for grundig oplæring i rollen. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkomment til at kontakte:

Production Manager, Henrik M. Løwe på hml@macartney.com eller telefon +45 7613 2431
HR Partner, Doris Bundgaard på dbn@macartney.com eller telefon +45 7613 2065


Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet er på MacArtney A/S hovedkontor i Hjerting, Esbjerg.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

Venligst send din ansøgning til hr@macartney.com. Vi glæder os til at modtage den!

 

Om MacArtney
MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privat-ejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Santiago de Chile (CL), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.