MacArtney Danmark søger: Innovativ Software Engineer til automation-team

MacArtney A/S ønsker at styrke automation-teamet med endnu en profil, og vi søger derfor en erfaren Software Engineer med PLC erfaring.

Med reference til Head of Electronic Engineering vil du indgå i automation-teamet i vores Manufacturing-afdeling i Bur. Som Software Engineer skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører, varetage udviklingen af software og styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til et mindre standardspil til komplet nyudvikling af kabelnedgravningsmaskiner og kundespecifikke udviklingsopgaver med idriftsætning hos vore kunder.

Din profil

Du brænder for teknik og glædes ved at være med til at bygge systemer op fra start til slut. Som person er du god til at sætte dig ind i en opgave, søger selv den fulde forståelse og arbejder struktureret og detaljeret. Du er beslutningsdygtig og tager ansvar, og du er samtidig opmærksom på de krav, som kunder og myndigheder har til udstyret. Du ser ofte muligheder for at optimere arbejdsgange – arbejde smartere. Du er teamplayer og bidrager med positiv energi og en løsningsorienteret tilgang.

Kvalifikationer

  • Du har en elteknisk baggrund, måske som automatiktekniker, industrielektriker, maskinmester, elinstallatør, elingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse
  • Du har flere års erfaring med PLC-programmering i Siemens TIA-portal og/eller STEP-7. Allen Bradley er også ønskeligt. Har du også erfaring med programmering af HMI og SCADA – Beijer-HMI, er det et plus
  • Du har erfaring i både idriftsætning og fejlfinding på mekanisk og elektrisk udstyr og har generelt en god maskinforståelse
  • Du har en praktisk tilgang og er ikke bleg for selv at tage skruetrækkeren i hånden, når noget skal justeres
  • Du begår dig ubesværet på engelsk i skrift og tale
  • Du er indstillet på ca. 30 rejsedage årligt


Brancheerfaring fra den maritime sektor/vindsektoren er ikke et krav, men vil være en fordel, ligesom kendskab til DNV og NORSOK også er relevant.


Vi tilbyder

Du tilbydes et job i et utroligt velfungerende team, hvor alle hjælper alle og interesserer sig for hinanden. Du vil blive en del af en afdeling med kompetente og engagerede kollegaer i en ledende og velkonsolideret international virksomhed i vækst. Du kan se frem til kontinuerlig kompetenceudvikling, et godt arbejdsmiljø og gode ansættelsesvilkår.

Arbejdssted

Stillingen kan varetages med udgangspunkt fra Bur eller fra Esbjerg med nogle dage i Bur. Det er et krav, at du bor eller er villig til at tage bopæl inden for en times kørsel fra Bur eller Esbjerg.

Ansøgning sendes til hr@macartney.com.

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

For yderligere information venligst kontakt Marianne Furbo, Vice-President Business Service, tlf. 76132000, mf@macartney.com.