MacArtney Danmark søger: Innovativ elkonstruktør til Automation-team

MacArtney Manufacturing søger en innovativ elkonstruktør, da man ønsker at styrke automation-teamet med endnu en profil.

Med reference til Head of Electronic Engineering vil du indgå i automation-teamet i MacArtney Manufacturing i Bur. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til et mindre standardspil til komplet nyudvikling af kabelnedgravningsmaskiner og kundespecifikke udviklingsopgaver.

Udover at være en aktiv del af de daglige kundeprojekter, vil du få ansvar for at:

 • PCSchematic og symboldatabase er vedligeholdt og opdateret
 • sikre ensartethed i virksomhedens eltegninger og gøre dem ”smartere”, evt. med anvendelse af deltegninger
 • sikre ensartethed i materialevalg og sammen med indkøbsafdelingen være i dialog med leverandørerne
 • udvikle og vedligeholde varedatabasen i NAV
 • de elektriske leverancer lever op til gældende regler – 60204-1, NORSOK, DNV
 • udvikle og implementere værktøjer, som sikrer god snitflade på tværs af afdelinger og efterfølgende sikre, at teamet er orienteret og følger systemet

Din profil

Som person er du god til at sætte ting i systemer og udvikle processer. Du ser ofte muligheder for at optimere arbejdsgange og derved arbejde smartere. Du er hjælpsom og har et godt drive og gode kommunikationsevner, når nye systemer og processer skal implementeres eller tilpasses. Du er teamplayer og bidrager med positiv energi og en løsningsorienteret tilgang.

Kvalifikationer

 • Du har en elteknisk baggrund, måske som automatiktekniker, elinstallatør, maskinmester, elingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse
 • Du har flere års erfaring med PCSchematic og er rutineret i at tegne PLC-styrede maskinanlæg
 • Du er selv i stand til at opbygge og dimensionere hardwaren og har samtidig forståelse for programmering af komponenterne
 • Du har erfaring i ERP-systemer som Dynamics NAV med oprettelse af varer, BOM-lister og indkøb
 • Du har erfaring med risikovurdering, varmetabsberegning og verificering af sikkerhedskredse
 • Du begår dig ubesværet på engelsk i skrift og tale

Brancheerfaring fra den maritime sektor/vindsektoren er ikke et krav, men vil være en fordel, ligesom kendskab til DNV og NORSOK også er relevant.

Vi tilbyder

Du tilbydes et job i et utroligt velfungerende team, hvor alle hjælper alle og interesserer sig for hinanden. Du vil blive en del af en afdeling med kompetente og engagerede kollegaer i en ledende og velkonsolideret international virksomhed i vækst. Du kan se frem til kontinuerlig kompetenceudvikling, et godt arbejdsmiljø og gode ansættelsesvilkår.

Arbejdssted

Stillingen kan varetages med udgangspunkt fra Bur eller fra Esbjerg med nogle dage i Bur. Det er et krav, at du bor eller er villig til at tage bopæl inden for en times kørsel fra Bur eller Esbjerg.

Ansøgning sendes til hr@macartney.com.

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

For yderligere information venligst kontakt Marianne Furbo, Vice-President Business Service, tlf. 76132000, mf@macartney.com.