MacArtney Danmark søger: Elektronikmedarbejder

MacArtney har travlt og søger derfor en selvstændig og kvalitetsbevidst medarbejder, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Groups position inden for nøglefærdige løsninger til kunder.

Der er tale om et udfordrende og selvstændigt job i en uformel organisation med højt til loftet. Vi er en teknisk og fagligt stærk organisation, som har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af totalløsninger indenfor vedvarende energi og offshore.

Du bliver en del af et team på 4-5 dedikerede personer, som har et tæt samarbejde med vores Engineering afdeling. Samtidig er du indstillet på at give en hånd med i det øvrige værksted efter behov, hvor arbejdet kan være af lidt mere fysisk karakter.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Opbygning af elektronik og kabler efter el-tegninger
  • Lodnings- og ledningsarbejde
  • Mere industriorienterede styringer (PLC) samt mindre formontager af vores spil kan forekomme

 Kvalifikationer:

  • Du er uddannet elektronikfagtekniker eller har anden el-teknisk baggrund, eller også er du den lærenemme teknik-type med hænderne skruet rigtigt på og 3-4 års praktisk erfaring fra lignende job.
  • Du arbejder struktureret og i et jævnt tempo, da der er høje krav til håndværk og kvalitet.
  • Du mestrer brug af IT på et rimeligt niveau - måske du kan programmere en smule (dog ikke et krav).
  • Du trives med at arbejde i et mindre elektronikværksted.

Der vil i ansættelsen blive lagt vægt på din personlighed og passion for at arbejde med elektronik. Positiv energi og en løsningsorienteret tilgang til jobbet og kollegerne er et krav. Vi vil være indstillet på, at der indledningsvis vil være et oplæringsforløb. Dokumentation vil være på engelsk.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en international virksomhed med store faglige udviklingsmuligheder i et rart arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Arbejdsstedet er MacArtney i Hjerting ved Esbjerg. Stillingen er fuldtids og ønskes besat snarest muligt.

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

Ansøgning sendes til hr@macartney.com. 

For yderligere information venligst kontakt Marianne Furbo, Vice-President Business Service, tlf. 7613 2000, mf@macartney.com.