MacArtney Danmark søger: 2 elektrikere / tavlemontører

MacArtney har travlt og søger derfor to selvstændige og kvalitetsbevidste medarbejdere, der kan bidrage til fortsat vækst af MacArtney Groups position inden for nøglefærdige løsninger til vores kunder.

Der er tale om et udfordrende og selvstændigt job i en uformel organisation med højt til loftet. Vi er en teknisk og fagligt stærk organisation, som har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af totalløsninger indenfor vedvarende energi og offshore.

Du bliver en del af et team på 5-6 dedikerede personer, som har et tæt samarbejde med vores software afdeling.


Primære arbejdsopgaver

  • Opbygning af styre-/ effekt tavler efter el-tegninger
  • El-montage på vores produkter
  • Medhjælp til styringsopgaver (PLC) samt test af vores spil kan forekomme


Kvalifikationer

  • Du er uddannet elektriker eller har anden el-teknisk baggrund, eller også er du den lærenemme teknik-type med hænderne skruet rigtigt på og 3-4 års praktisk erfaring fra lignende job
  • Du har kendskab til læsning og forståelse af el-diagrammer
  • Du har eventuelt erfaring indenfor terminering af fiberkabler
  • Du arbejder struktureret med et godt overblik, da der er høje krav til håndværk og kvalitet
  • Du mestrer brug af IT på et rimeligt niveau

Der vil i ansættelsen blive lagt vægt på din personlighed og passion for at arbejde med styringer/tavlebyg. Positiv energi og en løsningsorienteret tilgang til jobbet og kollegerne er et krav. Dokumentation vil være på engelsk.


Vi tilbyder

Et spændende job i en international virksomhed der er i god vækst og har store ambitioner - og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, fra koncept til installation, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed og ansvar.

Kontinuerlig kompetenceudvikling, gode karrieremuligheder og attraktive ansættelsesvilkår.

Arbejdsstedet er MacArtney Manufacturing i Bur ved Holstebro. For begge stillinger gælder, at de er fuldtids og ønskes besat snarest muligt.

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingerne vil være åbne, indtil den rette kandidat findes.

Ansøgning sendes til hr@macartney.com

For yderligere information venligst kontakt Frits Brogaard eller Marianne Furbo, Vice-President Business Service, tlf. 7613 2000, mf@macartney.com.