Elektronikfagtekniker/værkstedstekniker, Esbjerg, Danmark

JobMatch_EJobAdAlternativeImage_20230526_2151353.jpg


Kan du lide spændende udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger? Så har du her alletiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

MacArtney er én af verdens førende leverandører af innovativ, state-of-the-art undervandsteknologi og har mere end 40 års erfaring inden for området.

Virksomheden kombinerer innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder og søger en elektronikfagtekniker til konstruktion af sine multiplexer-systemer samt produktion af en lang række undervandsprodukter inden for elektronikområdet. Vi søger en person, der enten allerede har indgående kendskab til multiplexere eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist inden for området.


Stillingen
Multiplexere fungerer som link for dataudveksling mellem havbund og overflade. Som værkstedstekniker på elektronikværkstedet skal du bl.a. opbygge topsides samt andre enheder til multiplexer-systemer.

MacArtney har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for offshore, ocean science, søværn samt vedvarende energi, hvilket betyder, at hver dag byder på nye, spændende udfordringer.

Du bliver en del af et velfungerende team af 34 kompetente og dedikerede kollegaer. Virksomheden har en travl og uformel organisation, som er præget af, at der leveres produkter og løsninger på et højt teknisk niveau.


Ansvarsområde
Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for, at kvaliteten af MacArtneys produkter er meget høj, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden.


Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver
:

  • elektronisk og mekanisk samling af undervandsmultiplexer-systemer, ofte enkeltstyks-arbejde og kundetilpassede løsninger
  • reparationer og fejlfinding på undervandsmultiplexer-systemer
  • udførelse af kvalitetskontrol ved gennemførelse af bl.a. tryktest op til 700 bar samt elektriske tests af producerede produkter
  • lodning af MacArtney-designede print, SMD
  • montage og opbygning af kabelløsninger - herunder lodning af kabler og stik
  • ad hoc-opgaver i værkstedet.


Din profil
Du har et godt humør og er arbejdsom. Du brænder for det gode håndværk og har en positiv og proaktiv tilgang til dine opgaver. Derudover er du god til at skabe personlige relationer og fungerer godt i samarbejdet med andre. Du arbejder målrettet og engagerer dig i opgaverne. Der lægges vægt på, at du er ansvarsfuld, struktureret og er kvalitetsbevidst. Du er desuden fleksibel og trives i en travl hverdag.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 1 times kørsel herfra.


Din baggrund

  • Uddannet elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker eller anden relevant uddannelse.
  • Forståelse og flair for elektronik, mekanik og fejlsøgning.
  • Min. 3 års relevant erfaring fra lignende stilling.
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.


MacArtney tilbyder
Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor teamet sørger for grundig oplæring i rollen. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.


Ansøgning
Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV via pay-back's website 


Spørgsmål
Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.


Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 20 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.