QHSE Engineer med potentiale til at vokse ind i en rolle som Group QHSE Manager, Hjerting (Esbjerg), Danmark

image

Vi er midt i et planlagt generationsskifte indenfor QHSE området og søger derfor en QHSE ekspert. Kan du løse daglige udfordringer, mens du forudser potentielle risici? Forstår du at bruge dine kompetencer til at skabe værdi for virksomheden på tværs af afdelinger? Er det mon dig vi leder efter? Du har nu en unik mulighed for at komme med på en utrolig spændende vækstrejse med en ny forretningsstrategi, hvor QHSE indsatsen spiller en central rolle.


Stillingen
Vi
søger en ambitiøs QHSE Engineer til at drive og videreudvikle Quality, Health, Safety & Environment området for MacArtney Underwater Technology A/S. Her er en mulighed for den profil, der ønsker at arbejde med mennesker, sikkerhed og procesoptimering på tværs af en international virksomhed i vækst.

Vores nye QHSE Engineer vil have reference til vores Group QHSE Manager og indgå i et team bestående af 3 medarbejdere. Rollen er et vigtigt omdrejningspunkt i organisationen, og man vil i stillingen have en bred berøringsflade både i Danmark og med vores datterselskaber ude i verden.

Efter grundig oplæring og introduktion til MacArtneys kvalitets- og arbejdsmiljøsystemer, samt organisationens processer og værdier, vil den rette kandidat kunne arbejde sig ind i rollen som Group QHSE Manager.


Ansvarsområde
Dit overordnede ansvar vil være at drive og videreudvikle vores managementsystem (ISO9001 & ISO45001). Du vil være ansvarlig for at yde intern og ekstern teknisk support, samt koordinere aktiviteter på tværs af funktioner i MacArtney HQ og datterselskaberne. Derudover er det essentielt, at du sikrer løbende forbedringer og optimeringer indenfor QHSE området samt formår at implementere politikker og standarder, så de bliver en del af arbejdsgangene.


Ansvarsområdet omfatter desuden følgende opgaver:

 • Udøvelse og implementering af overordnet kvalitetssikring i MacArtney gruppen herunder global implementering af QA-politikken hos vores datterselskaber
 • Sikring af etablering af relevante processer for opretholdelse af højt sikkerhedsniveau med høj kvalitet
 • Styrkelse af de metodiske discipliner på tværs af organisationen
 • Yde support, rådgivning og træning for at lette implementeringen af ​​krav til QHSE Managementsystem
 • Motivation og udvikling af QHSE-kultur på tværs af MaArtney gruppen
 • Håndtering af globale NCR'er
 • Udøvelse og sikring af igangsætning af kvalitetskontrol i Esbjerg
 • Implementering og overholdelse af QHSE ISO-certificering
 • Overvågning af risikostyringsaktiveteternes effektivitet på lokationerne og projekterne, især for eventuelle væsentlige ændringer eller større beslutninger, samt yde rådgivning og støtte
 • Udførelse af interne og eksterne audits – herunder leverandøraudits og forberedelse af datterselskaber til ISO9001 certificering
 • Gennemgang/evaluering af leverandør- og underleverandørkvalitetssystemer, arbejdsmetodeerklæringer og risikovurderinger udarbejdet i overensstemmelse med standarder, juridiske- og kundekrav


På sigt, vil den rette kandidat kunne overtage ansvarsområdet for QHSE, fungere som ledelsesrepræsentant (ISO 9001 & 45001), samt være ansvarlig for udarbejdelse og rapportering af ledelsesgennemgang. Derudover vil man være ansvarlig for AMO-organisationen, samt sikrer at den fungerer i overensstemmelse med gældende lovgivning.


Din profil
Du er ligefrem, udadvendt og vedholdende, og du er en inspirende teamplayer. Du har stor teknisk forståelse og indsigt, masser af energi og drive. Du nyder at udfordre "plejer", og det foregår problemfrit med dine fremragende og empatiske kommunikationsevner. Du bidrager med stor gennemslagskraft, og formår at skabe forståelse for din dagsorden. Du trives med at være den, der sætter struktur på tingene og afslutter opgaverne. Ydermere er du proaktiv, kan prioritere dine opgaver og bevarer altid overblikket med din analytiske tilgang til opgaverne.


Du har en baggrundsprofil, der inkluderer:

 • Uddannelse indenfor ingeniør-, teknologi-, produktions- eller relateret QHSE-område
 • Minimum 5 års relateret erhvervserfaring fortrinsvis fra ingeniør-/produktionsmiljø
 • Betydelig erfaring med styring og ledelse af et globalt QHSE-system
 • Indgående kendskab til alle elementer af kvalitetssikring og sundhed og sikkerhed.
 • God forståelse for kritiske faktorer og håndtering heraf
 • Evnen til at fokusere på detaljer, identificere afvigelser fra QHSE-standarder og foreslå muligheder for forbedringer
 • God til at spotte løsninger samt være innovativ i opgaver
 • Meget stærke samarbejds- og kommunikationsevner
 • Dansk- og engelskkundskaber på højt teknisk niveau, både mundtligt og skriftligt
 • Lede undersøgelse af større kvalitetssvigt, undersøgelser af uheld/hændelser, identificere de grundlæggende årsager og foreslå korrigerende og forebyggende handlinger.


Vi tilbyder
Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor vort team sørger for grundig oplæring i rollen. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Chief Executive Officer, Niels Peter Christiansen på telefon +45 7613 2009 eller HR Business Partner, Doris Bundgaard på telefon +45 7613 2065.

Stillingen er fuldtid og arbejdslokationen er i Esbjerg.


Hvordan søges stillingen
Venligst send din ansøgning via linket nedenfor. Kun elektroniske ansøgninger accepteres. Du modtager en bekræftelse på email.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Om MacArtney
MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 19 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Send ansøgning