Industriteknikere til dag- og nathold, Klinkby (Lemvig), Denmark

image

Da vi har forrygende travlt, har vi brug for flere kompetente medarbejdere og søger derfor erfarne industriteknikere til dag- og nathold.

Vi producerer emner til offshore, hydraulik og industri i hele verden. Vi har arbejdsmiljø, kvalitet og finish som nogle af vores højeste prioriteter.

Stillingen
Vi søger flere industriteknikere til både dag- og nathold. Du vil blive en del af et team med 38 kompetente kolleager. Du vil få en spændende hverddag med udfordringer og godt samarbejde med dine kollegaer.

Daghold 3x12 timer i ugen, 06.00-18.00

Nathold 3x12 timer i ugen, 18.00-06.00.

Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver

  • Opstilling og produktion af kendte emner
  • Sikre kvaliteten på det du producerer
  • Overvågning af korrekt produktion

Din profil
Som person er du kvalitetsbevidst, initiativrig, mødestabil og lærenem. Du har en positiv og proaktiv tilgang til dine opgaver.

Din baggrund

  • Industritekniker/maskinarbejder CNC operatør
  • Gerne med erfaring i Fanuc
  • Fordel at have truckcertifikat

Vi tilbyder
Et spændende job i en international virksomhed, der er i god vækst og har store ambitioner - og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Vi er en højteknologisk og dynamisk virksomhed med kompetente medarbejdere, hvor der er plads til, at også du kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed og ansvar. Virksomheden har en stærk kultur opbygget gennem 60 år, hvor det sociale ansvar betyder meget. Der er gode kollegaer og arbejdspladsen er fleksibel.

Gode arbejds- og ansættelsesforhold og løn efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkomment til at kontakte:

Værkfører, Dennis Kristensen på telefon +45 3022 3020.

Stillingerne er fuldtid og arbejdsstedet er på MacArtney Hydraulics A/S i Klinkby ved Lemvig

Hvordan søges stillingen
Venligst send din ansøgning via linket nedenfor. Kun elektroniske ansøgninger accepteres. Du modtager en bekræftelse på email.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om MacArtney
MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 19 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Send ansøgning